MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 12. 2015.

Edukacija za projekt "Nenasilje je baš fora"

Učiteljice OŠ 'Dr. Franjo Tuđman'Učiteljice OŠ 'Dr. Franjo Tuđman'U sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i koji se provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i belomanastirskom Osnovnom školom "Dr. Franjo Tuđman", održana je 29. XII. 2015. godine edukacija učiteljica koje će s učenicama raditi radionice nenasilne komunikacije.

Na edukaciji su bile učiteljice koje rade u posebnim odjelima s djecom od prvog do osmog razreda i učiteljice trećeg razreda redovne škole, ukupno njih osam. Tri učiteljice su iz opravdanih razloga bile odsutne te će se edukacija i dogovor s njima obaviti individualno u mjesecu siječnju.

Edukaciju učiteljica i prezentaciju radionica vodila je učiteljica mentorica Sofija Petrović, "Oazina" vanjska stručna suradnica. Učiteljice su pritom upoznate s načinom radioničkog rada i provedene su predložene radionice, koje će učiteljice raditi s učenicima. Radit će se po jedna radionica u siječnju, veljači, ožujku i travnju 2016. godine.

Na kraju edukacije učiteljicama je podijeljen potreban materijal za rad u radionicama, a one su odgovorile na nekoliko pitanja o provedenoj edukaciji. Na pitanje jesu li zadovoljne prezentacijom radionica, sve su odgovorile potvrdno. Trebaju li još dodatnih edukacija o radionicama, odgovorile su kako im je bila dovoljna ova jedna. Svima su ciljevi bili jasni i znaju što im je potrebno za ostvarenje cilja. Sve su se složile da će moći provesti radionice te da će one biti vrlo korisne učenicima. Pohvalile su izvrsnu organizaciju edukacije i dobru suradnju s Mirovnom grupom Oaza.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok