MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 04. 2019.

Erasmusovci kod belomanastirskog gradonačelnika

Prijem kod gradonačelnika Tomislava RobaPrijem kod gradonačelnika Tomislava RobaU ponedjeljak, 29. IV. 2019. godine, na FB-stranici Grada Belog Manastira objavljeno je da je belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob sa zamjenicom Ivanom Bandov Paulić, u Maloj vijećnici, ugostio sudionike projekta iz programa Erasmus+.

Naime, Osnovna škola "Dr. Franjo Tuđman" sudjeluje u dvogodišnjem projektu pod imenom "Eurosymbols Towards 2020", kroz koji – s još šest zemalja (Italija, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Španjolska, Turska) – radi na zadacima kroz koje se upoznaju kultura, tradicija, plesovi, hrana, običaji i znamenitosti pojedinih zemalja. Belomanastirska škola domaćin je projektu od 28. IV. do 4. V. 2019, a boravak u Gradskoj upravi bila je prilika da se gosti upoznaju s Gradom Belim Manastirom.

(Foto: FB-stranica Grada Belog Manastira)

Pročitano 304 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok