MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 30. 12. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (XI/2015)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu studenom 2015. godine održane su u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati. Financirane su sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a vodila ih je Ana Jeličić. Na njima su ukupno bile 52 korisnice.

Kako su se održavale u predblagdansko vrijeme, i teme i tehnike bile su tome prilagođene. Izrađivale su se prigodne čestitke i mali, šareni, svjetlucavi poklončići, koji će – nadamo se – ukrašavati domove i uveseljavati nove vlasnike. U predblagdansko vrijeme i radionice odišu nekom posebnom atmosferom jer i teme razgovora su drugačije: razmjenjuju se recepti za nadolazeći blagdanski stol, daju ideje i sugestije za što ljepši i maštovitiji poklon, svatko želi pokazati svoju osobnost i originalnost. A koliko su "Oazine" kreativke u tome uspjele, moglo se procijeniti na Božićnom sajmu u Belom Manastiru, a ponešto se može vidjeti i u našem fotoalbumu.

Pročitano 1022 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok