MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 18. 12. 2015.

Dostava besplatnih toplih obroka (XI/2015)

Donacija u hraniDonacija u hraniU mjesecu studenom 2015. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe Grada Belog Manastira, koju financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i dijelom Grad Beli Manastir. Trenutno je tom uslugom obuhvaćeno 36 starijih, bolesnih i socijalno ugroženih građana. Broj im i u toku istog mjeseca varira s obzirom na razne životne okolnosti, kao što su bolest, smrt, udomljavanje i sl.

Obroci se, kao i do sada, spremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek, dovoze u Beli Manastir, a potom razvoze na kućne adrese korisnika. Ukupno je korisnicima dostavljeno 766 obroka, no u spomenutom mjesecu dobili su i dva dodatna obroka, koja su pripremljena u "Oazi" od donacija dobivenih s domjenaka održanih u Belom Manastiru (opširnije pročitati ovdje).

Zahvaljujemo svima koji su se sjetili "Oazinih" korisnika, a kojima je svaka pomoć dobrodošla, kao i sam osjećaj da nisu zaboravljeni. Zahvaljujemo još jedanput i "Baranjskoj čistoći" na novčanoj donaciji, koja će pripomoći da se besplatna dostava toplih obroka "razvuče" do kraja ove godine (opširnije pročitati ovdje).

Pročitano 887 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok