MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 12. 2015.

Poziv na edukaciju "Menadžment volontera"

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE

Edukacija 'Menadžment volontera' 2010. godineEdukacija 'Menadžment volontera' 2010. godine

Edukacija će se provoditi u Društvenom centru u Belom Manastiru, gdje "Oaza" ima svoje prostorije. Odvijat će se u tri jednodnevna ciklusa u toku tri mjeseca.

Cilj edukacije "Menadžment volontera" je razviti sposobnost uključivanja, educiranja, praćenja i motiviranja volontera. Projektom je predviđeno da će u edukaciji sudjelovati 15 osoba.

Po završetku edukacije, sudionici će imati znanja koja će kasnije moći primijeniti u organiziranju volonterskih programa. Nakon trećeg ciklusa, svi sudionici koji budu redovno pohađali edukaciju dobit će potvrdu da su koordinatori volontera.

Sudjelovanje, kao i sav popratni materijal za edukaciju, besplatni su. Prijavni obrazac za sudjelovanje treba dostaviti Mirovnoj grupi Oaza do 31. XII. 2015. godine.

Edukacija se provodi u sklopu projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Plan edukacije:

  • 1. ciklus – "Kako isplanirati volonterski program" – 9. I. 2016.
  • 2. ciklus – "Kako naći odgovarajući posao za volontera i obrnuto"
  • 3. ciklus – "Edukacija volontera i podrška volonterima"
Pročitano 978 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok