MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 12. 2015.

"Oazine" dječje radionice (XI/2015)

Internet i kreativaInternet i kreativa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U toku jedanaestog mjeseca 2015. godine održane su tri "Oazine" dječje radionice, koje se održavaju u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati i koje vodi Stela Fabijan. Na jednoj od njih djeca su pravila nakit od raznih perlica, a ostale dvije bile su pun pogodak jer su spojile rad na internetu a kreativnim izražavanjem. Na koji način?

Pa tako da su "Oazini" mali korisnici dobili zadanu stranicu na YouTubeu i zadatak da promatraju pravljenje raznih životinja od balona te da to urade u praksi. Naravno, bilo je dosta "eksplozija" balona, ali uz mnogo upornosti svatko je uspio ponešto napraviti. Interes za takvu kreativnost bio je velik pa je radionica ponovljena u sljedećem terminu.

Pročitano 1030 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok