MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 11. 2015.

Predstavljanje "Oazinog" projekta u OŠ Beli Manastir

Projekt 'Nenasilje je baš fora'Projekt 'Nenasilje je baš fora'U ponedjeljak, 30. XI. 2015. godine, s početkom u 17 sati i 45 minuta, u Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman" u Belom Manastiru održan je sastanak na kome su bili ravnatelj Damir Mendler, psihologinja Iva Jeger-Miser i devet učitelja i učiteljica te "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić i "Oazina" vanjska suradnica Sofija Petrović, koja je također učiteljica.

Cilj sastanka bio je predstavljanje projekta "Nenasilje je baš fora", kojega "Oaza" provodi u partnerstvu s Gradom Beli Manastir i Osnovnom školom "Dr. Franjo Tuđman". Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a cilj mu je zajedničkim djelovanjem udruge, škole i lokalne samouprave uspješno djelovati na sprečavanju nasilja među baranjskim učenicima. Projekt će se provoditi do kraja kolovoza 2016. godine.

S projektom te njegovim ciljevima i aktivnostima prisutne je upoznala Vesna Nedić, a s radionicama koje će se provoditi u školi Sofija Petrović. Prvo će se organizirati edukacija učitelja i učiteljica da bi oni kasnije mogli držati radionice s učenicima.

Pročitano 1273 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok