MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 12. 2015.

Poziv na edukaciju za OCD-e

Edukacija "Strateško planiranje / Operativni plan / Timski rad / Upravljanje ljudskim resursima" namijenjena je organizacijama civilnog društva (OCD) koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga. Edukacija ukupno traje 5 dana:

* 2 dana: Strateško planiranje,
* 1 dan: Operativno planiranje,
* 1 dan: Timski rad,
* 1 dan: Upravljanje ljudskim resursima.

Edukacija će biti organizirana za pet slavonskih županija, na dvije lokacije.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavljuju se OCD-i, a za svaku temu imenuju svog predstavnika (predstavnici koji će sudjelovati u radu ne moraju biti isti svih pet dana). Ovisno o poslovima koje obavljaju u OCD-u, različite osobe mogu sudjelovati na edukaciji po temama.

Za sada je određen samo termin i lokacija prve dvodnevne edukacije: Osijek, 8. i 9. XII. 2015. godine u ZOO hotelu, Sjevernodravska obala bb za OCD-e s područje Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

Trajanje edukacije je od 9 do 17 sati. Termini i lokacije preostale dvije radionice bit će određeni u dogovoru s polaznicima edukacije. Prijave se primaju do 5. XII. 2015. godine u 12 sati. Broj sudionika je ograničen, a lista sudionika će se definirati prema redoslijedu prijava. Potvrda prihvaćanja prijave stići će do 7. XII. u 12 sati na e-mail iz prijave.

(Opširnije: zvono.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok