MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 19. 08. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VII/2015)

17 donacija u sedmom mjesecu17 donacija u sedmom mjesecuU mjesecu srpnju 2015. godine "Oazina" burza odjeće i obuće imala je 17 donacija. Jedna je zatečena pred vratima, pa se ne zna donator, a jedna je bila veća, tako da je na njoj bilo potrebno raditi više dana. S obzirom na veću količinu robe i mali prostor u Burzi, zimska odjeća morala se izdvajati, slagati u kutije i nositi u posebnu prostoriju.

S pojedinih odjevnih predmeta, koji više nisu za upotrebu, skidani su zatvarači i dugmad te su slagani u kutije pripremljene za odnošenje na reciklažu. Tokom mjeseca roba je korisnicima izdavana 36 puta. Imajući u vidu visoke temperature koje vladaju ovog ljeta, za očekivati je da je najtraženija bila lagana ljetna odjeća i, naravno, odjeća i obuća za bebe i djecu.

Pročitano 864 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok