MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 04. 2015.

Plesne radionice za osnovce i vrtićarce (III/2015)

Plesne radionice za osnovcePlesne radionice za osnovceU mjesecu ožujku 2015. godine u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su, u organizaciji Mirovne grupe "Oaza", po četiri plesne radionice za učenike osnovne škole i vrtićku djecu.

Za osnovce se radionice održavaju petkom od 18 do 20 sati, dok su se za vrtićarce održavale subotom u jutarnjem terminu od 9:30 do 10:30. I jedne i druge radionice vodi plesna trenerica Aleksandra Bolmanović iz Osijeka.

Plesne radionice za vrtićarcePlesne radionice za vrtićarce

Radionice za osnovce održavaju se u sklopu "Oazinog" projekt "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

A te plesne radionice zapravo su treninzi koji se sastoje od nekoliko dijelova. Započinju zagrijavanjem i istezanjem tijela, a potom se uče osnovni plesni koraci i plesne pozicije. Na kraju dolazi koreografija. Negdje u sredini treninga pravi se pauza od 10-ak minuta. Trenerica primjećuje da svi učesnici jedva čekaju taj posljednji dio s koreografijom i da su vrlo zadovoljni s onim što su dosad naučili.

Pročitano 896 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok