MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 04. 2015.

Poklon-paketi korisnicima toplih obroka

Ana Jeličić priprema poklon-paketeAna Jeličić priprema poklon-pakete Uoči Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, "Oazine" aktivistice ponovno su se sjetile svojih potrebitih sugrađana – korisnika besplatnih toplih obroka, kojima su željele uljepšati taj dan. Stoga su im, uz malo truda i dobre volje, pripremile prikladne poklon-pakete s četiri artikla, koja će im, uz kuhanu šunku iz Crvenog križa Osijek, popuniti blagdansku trpezu.

Sadržaj paketa uveličala je i čestitka s dobrim željama, izrađena na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene. Ti skromni poklon-paketi izraz su brige i suosjećanja prema onima kojima je pomoć potrebna. Nadamo se da su poklon-paketi kod njih izazvali bar malu radost i osmijeh na licu te da su osjetili da nisu sami.

 Uskrsne čestitkeUskrsne čestitkeGotovi poklon-paketiGotovi poklon-paketi

Pročitano 983 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok