MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 04. 2015.

Uskrsni paketići za stare osobe

Ana i Dubravka pripremaju paketićeAna i Dubravka pripremaju paketićeMirovna grupa Oaza svake godine za korisnike svoje socijalne usluge pomoć u kući organizira izradu uskrsnih čestitki kroz svoje likovno-kreativne radionice za žene. Uz to iznađu se i skromna sredstva za pripremu uskrsnih paketića. Ove godine paketići nisu bili namijenjeni samo korisnicima pomoći u kući (njih 18), već i onima koje obilaze "Oazin" gerontomajstor, medicinska sestra i fizioterapeutkinja, što je ukupno 41 stara osoba, a među njima je i najstarija "Oazina" korisnica, koja se nedavno vratila svojoj kući nakon što je zimu provela kod svojih rođaka u velikom gradu.

U paketićima su, pored čestitke, svoje mjesto našli keksi, čokolada, čaj i osvježavajući bomboni koje stare osobe vole. Gerontodomaćice su uoči Uskrsa tu malu radost podijelile korisnicima prilikom redovnih obilazaka, nadajući se da će topao čaj i osvježavajući bomboni pomoći onima koji su prehlađeni, a ostali neka se za blagdane zaslade preostalim sadržajem.

Pročitano 1097 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok