MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 04. 04. 2015.

Rad "Oazine" praonice (III/2015)

'Oazina' sušilica'Oazina' sušilicaMirovna grupa Oaza obavlja i besplatno pranje rublja za ugrožene Belomanastirce. Većinom su to korisnici socijalne usluge pomoći u kući. U mjesecu ožujku (martu) 2015. godine "Oazina" praonica oprala je ukupno 18 mašina rublja. Od toga je ugroženim Belomanastircima oprano 16 mašina za ukupno pet osoba. Prala se posteljina, krupnije rublje, stolnjaci, pidžame, odjeća i drugo.

Kako "Oaza" prima donirane odjevne predmete za svoju Burzu odjeće i obuće, ponekad se takvi predmeti moraju oprati. Primijećeno je da u posljednje vrijeme donatori donose uglavnom čistu robu U mjesecu martu oprane su dvije mašine donirane robe. Za svu doniranu robu, složenu u ormare ili na vješalice, koriste se i osvježivači tkanina.

Pročitano 784 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok