MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 19. 01. 2014.

Poziv na edukaciju "Menadžment volontera"

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE

Edukacija 'Menadžment volontera' 2010. godineEdukacija 'Menadžment volontera' 2010. godine

Edukacija se provodi u sklopu "Oazinog" projekta "Volontirajmo za zajednicu", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Edukacija će se provoditi u Društvenom centru u Belom Manastiru, u kome "Oaza" ima sjedište. Odvijat će se u tri jednodnevna ciklusa u toku dva mjeseca. Provodit će je trenerice – članice Crvenog križa Osijek.

Sudjelovanje, kao i sav popratni materijal za edukaciju, besplatni su. Prijavnicu za sudjelovanje treba dostaviti Mirovnoj grupi Oaza do 27. I. 2014. godine.

Cilj edukacije "Menadžment volontera" je razviti sposobnost uključivanja, educiranja, praćenja i motiviranja volontera.

Edukacija će se provoditi u skupini od 15 osoba – članova i članica udruga s područja Grada Belog Manastira. Po završetku edukacije, sudionici će imati znanja koja će kasnije moći primijeniti u organiziranju volonterskih programa.

Nakon trećeg ciklusa, svi sudionici koji budu redovno pohađali edukaciju dobit će potvrdu da su koordinatori volontera uz uvjet da naprave jednu volontersku akciju u zajednici.

Plan edukacije:

  • 1. ciklus – "Kako isplanirati volonterski program"
  • 2. ciklus – "Kako naći odgovarajući posao za volontera i obrnuto"
  • 3. ciklus – "Edukacija i podrška volonterima"

 

Pročitano 1688 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok