MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 28. 09. 2013.

FKS: "Nemreš pobjeć od nedjelje"

Predstava Kaštelanskog kazalištaPredstava Kaštelanskog kazalištaU belomanastirskoj kinodvorani, u subotu, 28. IX. 2013. godine, a u sklopu četvrtog Festivala kazališnog stvaralaštva, izvedena je predstava Tene Štivičić "Nemreš pobjeć od nedjelje" u izvedbi Kaštelanskog kazališta.

Zagrebački Večernji list ovako opisuje tu predstavu: "Ona i On dvoje su mladih ljudi koji predstavljajući razvoj vlastite ljubavne veze, od zaljubljenosti do rutine, zamora i netrpeljivosti, svjedoče o gomili problema s kojima se živeći ovdje i sada svakodnevno susrećemo. Kroz svima poznate klišeizirane situacije Ona i On prolaze svoje intimne, egzistencijalističke i materijalne krize, vrteći se u neprekidnom krugu nesigurnosti, bespomoćnosti i želje za nečim boljim.

Drama 'Nemreš pobjeć od nedjelje' je praizvedena u Zagrebačkom kazalištu mladih, nagrađena je Rektorovom nagradom za školsku godinu 1999./2000. i Nagradom 'Marin Držić' Ministarstva kulture Republike Hrvatske 1999. godine."

Pročitano 960 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok