MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 22. 09. 2013.

Festival kazališnog stvaralaštva: "Kućanice"

Najveselija predstava od dosad prikazanih na Festivalu u Belom ManastiruNajveselija predstava od dosad prikazanih na Festivalu u Belom Manastiru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U belomanastirskoj kinodvorani, u nedjelju, 22. IX. 2013. godine, a u sklopu četvrtog Festivala kazališnog stvaralaštva, "Mrak teatar" iz Županje izveo je komediju u tri čina "Kućanice". U predstavi glume Andrijana Cvitanović, Elvira Lučić i Darko Avramović, a tekst je napisala i predstavu režirala Elvira Lučić.

Na portalu zupanjac.net predstava je opisana ovako:

"Komedija je to koja se sastoji od tri različite priče. Središte svake priče je žena, žena sa svim svojim licima i maskama. Glumice, Andrijana i Elvira, iznose svoje životne težnje, poistovjećuju se s glavnim junakinjama serija, bježe od životne stvarnosti, putuju svojom maštom i čine stvari koje inače nemaju hrabrosti učiniti, plaču, plešu, pjevaju, glume, žive! Darko se pojavljuje u raznim ulogama te razbija njihovu svakodnevnicu! 'Kućanice' su osvojile publiku u Retkovcima na 25. smotri amaterskog kazališta Vukovarsko-srijemske županije, u Iloku na Festivalu glumca, u Županji tri puta, kao i u ostalim mjestima gdje su izvođene", a osvojile su publiku i u – Belom Manastiru.

Pročitano 1288 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok