MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 09. 2013.

FKS: "Vrata, prozori i prirodni nagoni"

Mirta Strunje, Roza Špiček, Vinka Strunje, Ivan Špiček, Iko StrunjeMirta Strunje, Roza Špiček, Vinka Strunje, Ivan Špiček, Iko Strunje(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U belomanastirskoj kinodvorani, u petak, 20. IX. 2013. godine, a u sklopu četvrtog Festivala kazališnog stvaralaštva (FKS), Amatersko kazalište "Pučka scena" Hrvatske čitaonice Hercegovac izvela je komediju u jednom činu "Vrata, prozori i prirodni nagoni".

U predstavi je, kako je lijepo opisano na web-stranici Turističke zajednice Starog Grada, riječ o "vašima" i "našima" s brojnim zapletima, zabludama, igrama i čudnim namjerama dviju obitelji i njihove već odrasle djece. Obitelj Špiček u velikoj je nevolji jer je njihov sin optužen i osuđen zbog silovanja svoje djevojke Mirte. Iznenada, Špičekima u goste dolaze Iko i Vinka Strunje te kći im Mirta ne bi li od ranjivih Špičeka izvukli neku korist. Nakon opasnih prijetnji koje je Špičekima uputio Iko Strunje i djelovanja alkohola, nazire se mogućnost dogovora koji bi zadovoljio obje strane.

Autor teksta je Vjekoslav Domini, a predstavu je režirao Ivan Bratković. Glumci su: Josip KlobučarIvan Špiček, Natalija PoredskiRoza Špiček, Slaven JurčićKruno (Krunek) Špiček, Zoran KramarićIko Strunje, Ivanka MarenićVinkaStrunje, Sabina TopčićMirta Strunje.

Pročitano 1146 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok