MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 27. 04. 2013.

Treći modul "Menadžmenta volontera" očima polaznice

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ana Jeličić ml. na edukaciji u OrahoviciAna Jeličić ml. na edukaciji u OrahoviciTreći i ujedno posljednji modul – pod nazivom "Edukacija i podrška volonterima" – iz edukacije "Menadžment volontera" održan je od 11. do 14. IV. 2013. godine u Centru za edukaciju Orahovica. Spomenuta edukacija dio je "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Na trećem modulu, kao i na prethodna dva, bilo je 11 polaznica u dobi od 17 do 30 godina, a vodile su ga predavačice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Gradskog društva Crvenog križa Osijek. Evo kako je taj modul opisala polaznica Ana Jeličić ml.:

- Produženi vikend proveden u Orahovici u sklopu trećeg modula (odn. treće radionice) edukacije "Menadžmenta volontera" oduševio nas je. Na dosadašnjim radionicama mi polaznice već smo se dobro upoznale, tako da je u potpunosti uspio timski rad, na kojem je bio naglasak u Orahovici. Predavanja su bila zanimljiva, igrice koje smo igrale još i više. Radna atmosfera je bila opuštena, kroz razgovor i zabavu svladale smo sve izazove i zadatke koji su pred nas bili stavljeni.

- Najviše pohvala zaslužuju naše trenerice Martina i Matea, koje su nas svojom neposrednošću, humorom i pozitivnošću potpuno osvojile. Jednostavno su nam objašnjavale "gradivo" i zaista su se trudile da svi u grupi budemo ravnopravni i da se svačije mišljenje čuje. I mislim da su u tome uspjele. Iako je po godinama grupa bila raznovrsna, to nikomu nije smetalo i svačije se mišljenje uvažavalo.

- Zahvaljujemo se i "Oazi", koja nam je omogućila da pohađamo te radionice i steknemo nova znanja i vještine, koji će nas oblikovati u dobre koordinatore volontera. Dok ovo pišem, primakao se i kraj četvrtog mjeseca 2013. godine. A sada trk po nova iskustva i u organiziranje volonterskih akcija! 

Pročitano 1482 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok