MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 03. 2016.

Druženje u Domu za starije i nemoćne osobe (VII)

Neki voli kartanje...Neki voli kartanje...U srijedu, 23. III. 2016. godine, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe, a u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", održana je još jedna volonterska akcija "Volontirajmo jednom mjesečno u domu za starije osobe". Akciji se odazvalo sedam "Oazinih" volontera i volonterki: Berta, Borislava, Dajana, Donka, Margita, Mira i Saša.

... neki radije razgovaraju...... neki radije razgovaraju...Kao i na prethodnim druženjima, volonteri su i ovaj put s korisnicima Doma igrali "čovječe, ne ljuti se" ili su se kartali s njima. Pojedini volonteri već imaju svoje stare ekipe, dok su neki upoznali nove korisnike te s njima popričali. Neki od korisnika koji su bili na prethodnim druženjima ovaj put nisu došli jer su bili bolesni. Uz grickalice i sok, sat vremena svima je brzo prošao, a neki su ostali i malo duže.... a neki igraju 'čovječe, ne ljuti se'... a neki igraju 'čovječe, ne ljuti se'Uz grickalice i sok druženje brzo prođeUz grickalice i sok druženje brzo prođe

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok