MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 16. 03. 2008.

Etnovašar u Karancu

Za svakoga poneštoZa svakoga poneštoU nedjelju, 16. marta 2008. godine, na ledini kod karanačke katoličke crkve, održan je preduskrsni etnovašar koji su organizovali Mjesni odbor Karanac i Dječji vrtić "Zeko" i na kome je domaćin bilo obiteljsko gospodarstvo "Sklepić".
Trebalo bi mnogo prostora i vremena da se opiše čega je sve na vašaru bilo i šta se sve toga dana u Karancu dešavalo. Sigurno je da niko nije morao ostati gladan i žedan ako nije žalio da potroši koju kunu, a moglo se koješta kupiti ili uživati u onome što etnoselo Karanac nudi.

Obiteljsko gospodarstvo 'Sklepić'Obiteljsko gospodarstvo 'Sklepić'

Ovaj put na karanačkom vašaru "Oaza" nije učestvovala pa se nisu mogli vidjeti (i kupiti) upotrebni predmeti i suveniri napravljeni na "Oazinim" kreativnim radionicama. To ipak nije spriječilo neke članove "Oaze" da posjete taj etnovašar i da vide šta su drugi izlagači ponudili posjetiocima vašara.

Pročitano 1660 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok