MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 26. 01. 2011.

"Epicentar Slavonije"

Epicentar Slavonije
Naslovna stranica prvoga broja

U srijedu, 26. I. 2011. godine, objavljen je prvi broj osječkog dvotjednika "Epicentar Slavonije" u nakladi od 20.000 primjeraka. Radi se o besplatnim novinama na 32 stranice formata 22,5 x 30,5 cm, koje će svakih 14 dana stizati u poštanske sandučiće Slavonaca i Baranjaca. Prema najavi u prvom broju, te će novine objavljivati teme koje će uglavnom birati čitatelji, a obrađivat će ih u potpunosti i objektivno. Zato će "Epicentar Slavonije" biti prilika za ljude koji se samoostvaruju, odnosno za "male ljude" koji u tišini kvalitetno rade svoj posao. Osim političkih, edukativnih, kulturoloških, sportskih i inih tema, u "Epicentru" će biti i zabave, koja će – kako piše glavna urednica Ivana Divković – od čitatelja izmamiti i osmijeh.

Već u prvom broju objavljen je i jedan članak vezan za Baranju i to tekst o Dušku Kostiću, dobitniku prestižnog međunarodnog bijenalnog priznanja, norveške Studentske mirovne nagrade za 2011. godinu, i prevodiocu "Crvenkapice" na romski jezik. Od drugog broja "Epicentar" će objavljivati i križaljku, koja će se pripremati u – Belom Manastiru.

Da bismo zagolicali čitateljsku radoznalost, spomenut ćemo još samo nekoliko naslova iz prvog broja: "Deset dana bez ekrana", "Floramy na slavonski način", "Slatka kakao-groznica", "Osječanka nebeskih visina", "Ljubav putuje pod lažnim imenom", "Fango – ljekovito čokoladno blato"…

Epicentar Slavonije
Članak o Dušku Kostiću
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok