MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 05. 05. 2023.

Zabavna radionica za djecu

Već pomalo i zaboravljeno - klikeranjeVeć pomalo i zaboravljeno - klikeranje(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 5.5.2023. godine, održana je još jedna "Oazina" zabavna radionica za djecu. Započela je u 17 i trajala je do 19 sati u prostorijama Društvenog centra u Belom Manastiru. Budući da je bilo lijepo vrijeme, drugi dio radionice se održao vani, u dvorištu.

Plan za radionicu je bila izrada meduza od kolaž-papira s trodimenzionalnim krakovima. Luka, Rebeka i Mario su izrezivali trakice od raznobojnog kolaž-papira, lijepili krajeve te pravili "karike" koje su spajali u "lanac" iliti krak meduze. Nakon što su izradili krakove, nalijepili su ih na "glavu" meduze kojoj su nacrtali veselo lice.

Nakon kratke pauze, voditeljice Sandra i Dragana odlučile su s djecom drugi dio radionice provesti u dvorištu, ni manje ni više – klikerajući se. Isprva je djeci objašnjeno kako se kliker drži u ruci, a zatim kako se baca. Nakon vježbanja, uslijedilo je natjecanje tko će dalje izbaciti kliker. Djeca su bila vrlo zainteresirana za klikeranje te su svi mogli ponijeti koji kliker kući kako bi mogli vježbati.

Radionice se održavaju petkom od 17 sati u "Oazi" te su sva zainteresirana djeca dobrodošla.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok