MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 04. 2023.

"Oazin" štand na Uskrsnom korzu

"Oazin" štand"Oazin" štand(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu 1.4.2023. godine, u Etnološkom centru baranjske baštine, u organizaciji Turističke zajednice Baranje i Grada Belog Manastira, održan je Uskrsni korzo.

Uskrsni korzo, sa svojim bogatim sadržajem, postao je sada već tradicionalna manifestacija našeg malog grada. Iako su ga ove godine omeli kiša i vjetar, protekao je u veselom i dobrom raspoloženju, čemu su uvelike doprinijeli izlagači sa svojim veselim štandovima, kao i učenici i druge skupine mladih sa svojim bogatim igrokaznim, plesnim i pjevačkim izvedbama koje su pomno pratili njihovi roditelji, kao i iznenađujuće veliki broj posjetitelja.

Naravno, kako to i dolikuje tom prazniku, najviše sadržaja je bilo za najmlađe koji su posebno bili oduševljeni raznim radionicama, a posebice radionicom oslikavanja lica gdje su se s puno mašte i šarenim bojama pretvarali u svoje omiljene likove.

Usprkos hladnoći i lošem vremenu, bilo je to jedno lijepo provedeno prijepodne sa svim onim sadržajima koji jedan, što bi mi Baranjci rekli, vašar pruža.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok