MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 22. 12. 2023.

"Oaza" na Adventu

"Oazin" štand na Adventu u Belom Manastiru"Oazin" štand na Adventu u Belom Manastiru(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ovogodišnjem Božićnom sajmu u sklopu Adventa u Belom Manastiru, održanom na Trgu slobode, u petak, 22.12.2023. godine, svojim šarenim štandom pridružila se i Mirovna grupa Oaza koju su, pored zaposlenica Sandre, Vesne, Dragane i Ane, predstavljali i volonteri Kristijan i Jovan.

"Oazin" lijepo uređen štand s prigodnim božićnim proizvodima sa dječjih i kreativnih radionica nije ostao nezapažen pogotovo od strane djece koju uvijek fascinira blještavilo  božićnih ukrasa.

I dok su djeca zabavljala razgledavajući štandove s ukrasima, kokicama i fritulama, roditelji su se više zagrijavali čajem i kuhanim vinom uz božićne pjesme u izvođenju učenika Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđmana" Beli Manastir, Osnovne škole Šećerana, Umjetničke škole Beli Manastir, kao i drugih.

Bilo je tu za svakoga ponešto, baš kao na svakom pravom sajmu.

Uz duhovnu glazbu, Župnog zbora crkve Svetog Martina biskupa i Župnog zbora Uzvišenja Svetog Križa, te Djeda Božićnjaka s vilenjacima dočaran je pravi blagdansko-božićni doživljaj koji nije umanjen prohladnim vremenom. Naprotiv bilo je to još jedno lijepo druženje s našim sugrađanima i korisnicima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok