MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 26. 04. 2023.

Sastanak programskog tima

"Oazin" projektni tim"Oazin" projektni timU srijedu, 26.4.2023. godine, u "Oazinim" prostorijama, održan je sastanak programskog tima. Otpočeo je u 15 sati, a tema sastanka je bila dvodnevna edukacija "Menadžment volontera".

Tema je bilo više, ali ona glavna na dnevnom redu je bila održavanje edukacije "Menadžment volontera" za učenike belomanastirskih srednjih škola, koja se treba održati 27. i 28.4.2023. godine. To je jedna od aktivnosti projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje". Sastanci programskog tima većinom se održavaju zbog aktivnosti upravo tog projekta.

Razgovora je bilo i o pozivu na fokus-grupu udruge "Izvor",  sastancima na kojima je planirano prisustvovati, volonterskim akcijama i sumiranju utisaka s edukacije "Biti volonter" održane prošli mjesec.

Nakon što su članice tima Vesna, Sandra, Dragana i Ana sve dogovorile, sastanak je završio.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizents fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok