MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 03. 2023.

Dječja kreativna radionica

Izrada uskrsnih košaricaIzrada uskrsnih košarica(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 24.3.2023. godine, uspješno je odrađena još jedna radionica za djecu. Okupljanje je, kao i uvijek, bilo u 17, a razlaz u 19 sati.

Budući da još uvijek traje iščekivanje Uskrsa, tema i ovotjedne radionice bila je uskrsna. Zadatak je bio napraviti košaricu u obliku uskrsnog zeke, kako bi "Oazin" zeko znao gdje treba ostaviti poklone.

Kako bi se formirala košarica u obliku zeke, najprije je potrebno na karton nacrtati oblik, a taj dio posla na sebe je preuzela voditeljica Sandra. Djeca su izrezala karton i presavila ga po linijama kako bi mogla oformiti košaru.

Nakon što je odrađen tehnički dio posla, red je došao na ukrašavanje. Od materijala su bili ponuđeni flomasteri, markeri, krep papir, ukrasni kamenčići, gotovi papirnati cvjetići, šarene naljepnice i još mnoštvo ukrasa. Nakon ukrašavanja, sa sastavljanjem košara djeci je pomogla "Oazina" aktivistica Dragana jer se radilo s pištoljem za vruće ljepilo, s kojim djeca nipošto ne bi trebala rukovati.

Kada su dovršili svoje radove, Rebeka, Dorijan, Mario i Luka su se zabavili igrajući pantomimu.

Na kraju svake radionice djeca obično nose svoje radove kući, ali ovoga puta to nije bio slučaj. Malo jesu negodovali, ali nakon što im je rečeno da će "Oazin" zeko ostaviti nešto u košarice koje su napravili, više nije bilo "problema".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok