MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 03. 2023.

Zoom-sastanak Ženske udruge "Izvor"

Ispred "Oaze" sudjelovala je...Ispred "Oaze" sudjelovala je...U srijedu, 15.3.2023. godine, u vremenu od 10 do 11:40 sati, održan je, putem Zoom-platforme, regionalni sastanak tematske mreže po projektu "Četvrta smjena", u sklopu velikog projekta "Utjecaj javnih politika na kvalitetu obiteljskog i radnog života, te na demografsku sliku Hrvatske – prostori promjene".

Sastanak je bio u organizaciji Ženske udruge "Izvor" iz Tenje koja je jedna od partnera na spomenutom projektu.

Pored domaćina, koje su predstavljale Mirjana Herceg i Veselinka Kastratović, koja je ujedno i formalna predstavnica Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" iz Osijeka, prisustvovale su i dvije predstavnice Romskog resursnog centra Danijela Potkonjak i Natalija Gašić, kao i predstavnica "Oaze" Ana Jeličić.

...Ana Jeličić...Ana Jeličić

Mirjana Herceg je sudionice upoznala s ciljevima ovog dijela projekta, njegovoj važnosti, važnosti umrežavanja, odnosno važnosti uključivanja u mrežu "4 smjena – nevidljivi rad", kao i o rezultatima istraživanju u kampanji "Jutros sam stala".

Nakon kratke rasprave od strane prisutnih, sastanak je uspješno priveden kraju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok