MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 03. 2023.

"Oazina" dječja radionica

Neko je izradio jaja, a neko gnijezdaNeko je izradio jaja, a neko gnijezda(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Organizirana je i održana još jedna "Oazina'" dječja radionica. Otpočela je u 17 sati, u petak, 10.3.2023. godine. Ukrašavali su se baloni koji su na prošlotjednoj radionici obloženi novinskim papirom i prirodnim ljepilom od brašna i vode. Neki su odlučili probušiti i izvaditi balon da bi napravili gnijezdo, a neki su željeli jaja pa su zato ostavili balon i odmah krenuli na ukrašavanje.

Oni koji su radili gnijezdo su imali nešto više posla. Naime, oni su prvo morali probušiti i izvaditi balon iz novina koje su obložene, osušene i stisnute oko njega. Srećom, nakon bušenja, oblik je ostao isti jer se sve dobro osušilo. Zatim su probušili rupu, napunili gnijezdo papirnom travom, koju su sami izradili, i ukrasili ga krep papirom, papirom raznih motiva, akrilnim bojama, naljepnicama, trakicama, šljokicama i ukrasnim kamenčićima. Istim materijalom su se ukrašavala i jaja. Na vrhove su stavljena užad kako bi djeca mogla okačiti svoj ručno rađeni ukras, a neki su zalijepili i mašnu.

Ovotjedna radionica nastavak je prošlotjedneOvotjedna radionica nastavak je prošlotjedneOvoj radionici su prisustvovali: Relja, Vanja, Antonio, Dorijan i Rebeka, a pred kraj se ekipi pridružio i Kristijan.

Voditeljica dječjih radionica je Sandra Kušenić, a pripomaže joj zaposlenica Dragana Brnjevarac.

Prethodni i sljedeći članak: « Radne posjete Izrada uskrsnih čestitki »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok