MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 03. 2023.

Izrada uskrsnih čestitki

Čestitke će svoje primatelje sigurno oduševitiČestitke će svoje primatelje sigurno oduševitiU utorak, 14.3.2023. godine, u vremenu od 17 do 19 sati, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica.

Radionica, kojoj su, pored voditeljice Ane, prisustvovale i "Oazine" korisnice Sanja, Mirjana, Jadranka, Rožika, Mara i Klara, imala je za temu izradu uskrsnih čestitki. Neke je tema iznenadila jer su mislile da još ima vremena, međutim, blagdan nam je blizu, a radionica do tada nema puno. Tako da je baš bilo pravo vrijeme za izradu prigodnih šarenih čestitki koje će ići našim starijim sugrađanima, nekadašnjim korisnicima besplatnih toplih obroka.

Uvijek dobro raspoložene korisnice su, uz priču o svojim svakodnevnim događanjima, napravile seriju čestitki s motivima zečeva, jaja i šarenih cvjetića u veselim bojama nadolazećeg proljeća.

Uskrs se bliži pa se treba baciti na posaoUskrs se bliži pa se treba baciti na posao

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok