MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 03. 2023.

Radne posjete

Ana Jeličić, Blaženka Kalčić, Sandra KušenićAna Jeličić, Blaženka Kalčić, Sandra KušenićAktivnosti po projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" odvijaju se prema planu i predviđenim rokovima.

Svi uključeni savjesno odrađuju svoje zadatke, bilo za računalom, bilo telefonskim razgovorima ili kao što su to u petak, 10.3.2023. godine, učinile "Oazine" zaposlenice,  Sandra i Ana koje su posjetile Gimnaziju Beli Manastir, Prvu srednju školu Beli Manastir, kao i Drugu srednju školu Beli Manastir.

S pedagozima Ninom Savić i Zvonimirom Jankovićem te ravnateljicom Blaženkom Kalčić dogovorile su nadolazeću aktivnost, a to je edukacija "Biti volonter" na kojoj će, zajedno iz sve tri škole, sudjelovati 12-tak zainteresiranih učenika koji će, nakon radionice, dobiti i potvrdu o provedenoj obuci.

Ana i Sandra sa Zvonimirom JankovićemAna i Sandra sa Zvonimirom JankovićemNaravno, u ovo vrijeme intenzivnog učenja nije bilo lako dogovoriti datume i uskladiti sa svim sudionicima, kao i predavačicom, ali uz dobru koordinaciju i volju se ipak postigao pozitivan ishod. Tako da će se navedena edukacija najvjerojatnije održati u drugoj polovini ovog trećeg mjeseca.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok