MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 02. 2023.

Vrijeme karnevala u "Oazi"

Ovotjedna tema radionice bila je karnevalskaOvotjedna tema radionice bila je karnevalska(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 17.02.2023. godine, u "Oazi" je održana dječja radionica na kojoj su djeca ukrašavala maske.

Zadatak je bio da gotove, bijele maske od papira ukrase po vlastitoj želji. Na raspolaganju su imali razne materijale – glitter-ljepila, razne naljepnice, trakice, salvete i flomastere. Iako neki od sudionika nisu odmah počeli raditi jer nisu znali što bi, ipak su na kraju svi uradili bar po jednu masku. Dečki uglavnom vole strašne maske, dok je ženski dio radio šljokičaste i nježnije. Kako je kome nadošla inspiracija.

Naravno da druženje ne bi bilo potpuno bez malo čašćenja. Ovaj put su djeca dobila krofne.

Na radionici su sudjelovali Adelina, Ena, Luka, Dorijan, Mario, Kristijan i Hasan. Osim djece, bila je tu i mama Ana. Na ovim radionicama dozvoljeno je i prisustvo roditelja. Lijepo je vidjeti kako djeca rade sa svojim roditeljima i zajedno stvaraju krasne radove. Na kratko se i ovaj put pojavio "Oazin" volonter Velibor koji je malo fotografirao.

Dječje radionice održavaju se petkom od 17 do 19 sati i svi zainteresirani su dobrodošli. Radionicu je ovaj put vodila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok