MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 02. 2023.

Planiranje i upravljanje javnim komunikacijama

Ispred "Oaze" na radionici sudjelovala je Ana JeličićIspred "Oaze" na radionici sudjelovala je Ana JeličićU srijedu, 15.2.2023. godine, "Oazina" aktivistica Ana Jeličić prisustvovala je online edukacijskoj radionici pod nazivom "Planiranje i upravljanje javnim komunikacijama" u organizaciji SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba.

Radionicu, namijenjenu korisnicima podrške Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (ACF HR), uspješno su vodili Ivan Blažević i Marinella Matejčić iz Zaklade SOLIDARNA te Tena Razumović Žmara iz GOLDEN-a.

Tema radionice bila je zanimljiva, kao i rad u grupama tako da su sudionici, kojih je bilo četrdesetak, dobili mnogobrojne, kvalitetne, iscrpne informacije koje će im zasigurno koristiti u daljem radu. Takav vid edukacije je dobrodošao, kao i mogućnost daljnje edukacije ili osobnih konzultacijama s voditeljima, koji su bili neposredni, otvoreni i spremni za odgovore na razna pitanja znatiželjnih sudionika.

Radionica je protekla u dobroj atmosferi i završila u predviđenom vremenu.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok