MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 02. 2023.

Suglasnost ACF-a oko tiskanja promomaterijala

Majice su trenutno u tiskuMajice su trenutno u tiskuKod svakog natječaja, pa onda i kod odobravanja projekta ili programa, provoditelji dobiju upute za praćenje i provedbu istih.

Tako je i "Oaza", u sklopu odobrenog projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", dobila Upute za provedbu i izvještavanje za provoditelje malih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj. Jedna od stavaka Uputa glasi:

"U svim pisanim publikacijama, porukama i proizvodima koji proizlaze iz projekta te događajima povezanima s aktivnostima projekta, Korisnik je dužan koristiti propisani logotip Fonda i Programa ACF. Sažete Upute za informiranje i označavanje su objavljene na mrežnoj stranici https://acfcroatia.hr/vidljivost/ i proslijeđeni svim korisnicima."

Za sve donatore je bitno da projekti koje oni financiraju budu što više vidljivi u javnom prostoru.

"Oaza" za potrebe navedenog projekta nabavlja majice koje će njeni korisnici nositi na određenim aktivnostima. Majice su naručene, tisak je grafički napravljen i poslan donatoru na suglasnost.

Suglasnost se dobije ako ne baš iz prvog puta, a onda uz eventualnu korekciju drugi puta. "Oaza" je od donatora dobila suglasnost za tisak tako da su majice trenutno u tisku.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok