MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 02. 2023.

Dječja radionica

Na ovotjednoj radionici bili su prisutni samo dječaciNa ovotjednoj radionici bili su prisutni samo dječaci(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 3.2.2023. godine, od 17 sati održana je još jedna dječja radionica. Kako to nekako često biva u posljednje vrijeme, i ovoga puta na radionici su prisustvovali samo dječaci.

Ekipa dječaka, Mario, Dorijan, Kristijan i Luka, bojala je "valentinovske" ukrase od gipsa koje su izlijevali na prošloj radionici.

Osušene glinene ukrase u obliku srca, medvjedića, školjki i golubova bojali su akrilnim bojama, od kojih neke i svijetle u mraku i kao takve bile su najpopularnije. Neka srca je krasio i natpis "Volim te", a poneka šljokice, dok su se mede sretno smijale. Djeca su bila vrijedna te su obojila više ukrasa.

Nakon temeljitog pranja ruku od akrilnih boja, jednoglasno je odlučeno da je vrijeme za društvene igre. Ovoga puta do kraja radionice igrao se "Monopol".

Voditeljica dječjih radionica je Sandra Kušenić, a pripomaže joj zaposlenica Dragana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok