MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 02. 2023.

Online radionica o planiranju i upravljanju komunikacijama

'Oaza', zajedno s partnerima, trenutno provodi projekt financiran od ACF Hrvatska'Oaza', zajedno s partnerima, trenutno provodi projekt financiran od ACF HrvatskaFond za aktivno građanstvo Hrvatska (Active citizens fund; ACF Hrvatska) organizira online radionicu pod nazivom "Planiranje i upravljanje komunikacijama za korisnike podrške ACF Hrvatska", na temu planiranja javnih komunikacija i komunikacijskih alata u svrhu programske uspješnosti, povezanosti sa zajednicom i financijske održivosti organizacija civilnog društva.

Radionica, istog sadržaja pa se stoga dovoljno prijaviti za jedan termin, održat će se u srijedu, 15.2., i u četvrtak, 16.2.2023. godine, od 10 do 12 sati. Vodit će ju komunikacijski tim Zaklade SOLIDARNA pod vodstvom Ivana Blaževića.

Radionica je otvorena svim članicama i članovima organizacija civilnog društva i inicijativa koje koriste ili su koristile sredstva ACF i to s naglaskom na one pojedince i pojedinke koji jesu zaduženi za javne komunikacije unutar organizacije.

Na radionicu je moguće prijaviti najmanje jednu, a najviše tri osobe po organizaciji.

Ova radionica je namijenjena i nositeljskim i partnerskim organizacijama na projektima financiranim od strane ACF Hrvatska.

Dnevni red radionice:

 • 10:00 - 11:00 – Kako planirati javne komunikacije?
  Interaktivno predavanje
  Vježba u malim grupama
 • 11:00 - 11:30 – Komunikacijski alati u aktivističkoj praksi 
  Brzi pregled komunikacijskih alata na raspolaganju OCD
  Tips & tricks of trade – DM, medijski plasman, dionici/donatori
 • 11:30 - 12:00 – Mala klinika dobrih komunikacija – peer razmjena u malim grupama (3-4)
  Samoprocjena prioritetnih potreba za razvojem komunikacija u udruzi
  Peer razmjena savjeta usmjerenih na konkretan izazov iz prakse 

Prijave na radionicu primaju se na sljedećoj poveznici najkasnije do srijede, 8.2.2023. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok