MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 01. 2023.

Likovno-kreativna radionica

Oslikane torbice-neseseriOslikane torbice-neseseriU utorak, 31.1.2023. godine, u prostorijama Društvenog centra, održana je još jedna u nizu od   "Oazinih" likovno-kreativnih radionica u vremenu od 17 do 19 sati.

Već uobičajeno radionici su, pod vodstvom aktivistice Ane, prisustvovale korisnice Sanja, Jadranka, Rožika, Mara, Klara i Mirjana koje su, kao i uvijek, bile nestrpljive i znatiželjne u vezi teme radionice.

A tema je bila oslikavanje malih platnenih torbica-nesesera koje mogu imati višestruku namjenu.

Izbor motiva je jednoglasno pao na prošlotjedne sovice, koje su se korisnicama jako dopale. Tako da su i ovoga puta dale mašti na volju pa su na torbicama osvanule vedre, vesele sovice u raznim bojama i šarama, s raznim dodatcima poput srca, dugmića, džepova koji su ih učinili zaista različitim. I baš ta različitost je dala ljepotu tim unikatnim torbicama koje će sigurno razveseliti svoje buduće vlasnike.

Zadovoljne i ponosne na svoj rad, korisnice su se nakon kratkog druženja razišle u nadi dolaska na novu radionicu.

Motiv sovica korisnicama se jako svidioMotiv sovica korisnicama se jako svidio

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok