MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 01. 2023.

Pokupljeni svi anketni upitnici

Ana Jeličić i Vedrana BagarićAna Jeličić i Vedrana BagarićU utorak, 17.1.2023. godine, "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, u sklopu projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", posjetila je Prvu srednju školu Beli Manastir, gdje je, od tajnice Vedrane Bagarić Glavan, preuzela anketne upitnike na temu volontiranja, popunjene od strane učenika prvih razreda.

Preuzeti popunjeni anketni upitnici idu, kao i prijašnji, na daljnju statističku obradu, nakon koje će se znati rezultati koji će biti, također, objavljeni na ovim našim stranicama.

S ovim anketnim upitnicima prikupljeni su svi koji su trebali biti prikupljeni.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok