MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 21. 12. 2022.

Drugi dan izobrazbe o pisanju projektnih prijedloga

Dragani će ova izobrazba i te kako koristitiDragani će ova izobrazba i te kako koristitiU srijedu, 21.12.2022. godine, od 10 sati, u PEER centru u Šećerani, održan je drugi dio izobrazbe o pripremi i provedbi projekata za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja.

U drugom danu izobrazbe izrađivala se tablica dionika gdje se po grupama raspravljalo o osnovnim značajkama dionika, njihovim očekivanjima, interesima i kako na njih utječe tema, navođenje potencijala i nedostataka te mogućih mjera za rješavanje interesa dionika u vidu aktivnosti projekta. Zatim je uslijedio zadatak izrade problemskog stabla gdje se detektira glavni problem te se popisuju uzroci i posljedice problema.

Na samom kraju zadatak je bio postaviti opći i specifični cilj projekta, u teoriji vrlo jednostavan, ali u praksi vrlo kompleksan zadatak.

Voditeljica izobrazbe je Mirela Alagić, ujedno i voditeljica programa "Jačanje kapaciteta OCD-a na području Baranje" u sklopu kojeg se izobrazba provodi. Projekt provodi udruga "Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I." u partnerstvu s Općinskim društvom Crvenog križa Darda.

Ispred "Oaze" sudjelovala je Dragana Brnjevarac, kojoj je ovo prva izobrazba kada su u pitanju projekti i sama priprema te će joj prenesena znanja, savjeti i upute vrlo koristiti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok