MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 11. 2022.

Oslikavanje platnenih torbi

Naše korisnice lako se 'hvataju u koštac'...Naše korisnice lako se 'hvataju u koštac'...U utorak, 15.11.2022. godine, održana je još jedna likovno-kreativna radionica po programu  "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici, održanoj u "Oazinom" dnevnom boravku, u vremenu od 17 do 19 sati, uz zaposlenice Draganu i Anu, prisustvovale su korisnice: Anica, Jadranka, Jelisavka, Mirjana, Kristina i Mara koje su, kao i obično, temi radionice pristupile s puno volje i mašte što je dalo lijepe rezultate.

Naime, tema je bila oslikavanje malih platnenih torbi s cvjetnim motivima. Nadahnuće i mašta je kod naših korisnica proradila pa su, kao što fotografije i prikazuju, nastali zaista lijepi, veseli radovi.

A vesele, odnosno dobro raspoložene su bile i naše korisnice koje su pričom i šalom zadirkivale novopečenu umirovljenicu Mirjanu koja ih je počastila sokom i kolačima, kako i spada nakon prve primljene mirovine. Pa sretno joj umirovljenje.

...s bilo kojim likovno-kreativnim zadatkom...s bilo kojim likovno-kreativnim zadatkom

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok