MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 10. 2022.

Izlet u Kneževe Vinograde

'Oazina' izletnička ekipa'Oazina' izletnička ekipa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 27.10.2022. godine, organiziran je izlet u Kneževe Vinograde. Zainteresirani su se okupili u 14 sati ispred Društvenog centra te krenuli automobilima do destinacije. Išlo se s tri auta pa se tako napravilo više tura na relaciji Beli Manastir – Kneževi Vinogradi.

"Oazini" članovi, korisnici i zaposlenici posjetili su Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi. Isprva su obišli "Suljoške bazene", a zatim napravili krug šetnicom oko ribnjaka koji se nalazi u sklopu kompleksa. Ekipa je imala priliku vidjeti olimpijski i mali dječji bazen, 50-metarski spiralni tobogan, teren za odbojku na pijesku, ali i stadion Nogometnog kluba Borac koji se lijepo vidi sa šetnice. Ono u čemu su najviše uživali je lijepo vrijeme i okolna priroda koja pruža mir koji je svima nekada i prijeko potreban.

Nakon obilaska i šetnje, izlet se nastavio u Restoranu Panon koji se, također, nalazi u sklopu SRC-a Kneževi Vinogradi, gdje se "Oazina" ekipa počastila ručkom. Nakon druženja za ručkom, vratili smo se u naš Beli Manastir relaksirani i puni pozitivnih utisaka.

Ekipu raspoloženu za izlet su sačinjavali: Margita, Klara, Vida, Mara, Tereza, Katica, Ljiljana, Bariša, Jovan, Ljubomir, Velibor, Tanja, Jadranka, Mirjana, Jelisavka, Anica, Sanja, Sandra, Vesna, Dragana, Ana i Marija.

Izlet je organiziran kao aktivnost u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok