MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 24. 10. 2022.

Provedbena radionica za prijavitelje malih projekata

Ispred 'Oaze' sudjelovale su Vesna Nedić i Sandra KušenićIspred 'Oaze' sudjelovale su Vesna Nedić i Sandra KušenićU ponedjeljak, 24.10.2022. godine, od 10 do 13 sati održana je implementacijska radionica Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj za korisnike i partnere kojima su odobreni projekti na Pozivu za male projekte.

Radionicu su online, putem platforme Zoom, održale Zvijezdana Schulz Vugrin iz udruge SMART iz Rijeke i Ines Peleš iz Zaklade Slagalica.

Radionica je održana kako bi se osigurala što kvalitetnija provedba projekata. Pojašnjeni su svi dijelovi potpisanog ugovora, prošli su se dokumenti vezani za praćenje i financijsko izvještavanje projekta.

Ispred "Oaze" radionicu su pratile Vesna Nedić i Sandra Kušenić.

Prethodni i sljedeći članak: « Klub filma i knjige Izlet u Kneževe Vinograde »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok