MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 10. 2022.

Pripreme za Noć vještica

Ovotjedna radionica bila je tematskaOvotjedna radionica bila je tematska(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 28.10.2022. godine, održana je zabavno-kreativna radionica za djecu tematski vezana uz jedan od omiljenih dječjih praznika – "Halloween" iliti Noć vještica. Datum se bliži, treba se pripremiti, pa su tako djeca imala priliku sama izraditi svoju masku u "Oazi".

U društvenom prostoru uređenom u duhu Noći vještica, na bijele kartonske i jednobojne plastične maske djeca su, pomoću markera i akrilnih boja, ocrtavala likove u koje se žele prerušiti. Na raspolaganju za ukrašavanje je bilo raznog šarenog papira, salveta, šljokica, naljepnica, ukrasnog selotejpa, sjajnih kamenčića… Svoje strašne maske izrađivali su Dorotea, Vanja, Relja, Leon, Dorijan, Marina, Rebeka, Tanja i Dario. U toku izrade častili su se slatkišima prikladnima za "Halloween".

U rubriku "dječjih bisera" ovoga puta bilježimo izjavu: "Proći će te kad se udaš" jedne djevojčice drugoj koja se porezala.

Radionicu su pripremile voditeljice Sandra i Dragana uz Ozrenovu pomoć koji je svoje slobodno vrijeme odlučio provesti volontirajući u "Oazi".

Prema provedenoj evaluaciji, pri kraju radionice, saznali smo da je 8 od 9 djece zadovoljno ovotjednom radionicom, dok jedno nije. Obrazloženje nezadovoljstva je: "Fali mi Antonio". Kome nedostaje Antonio može se samo nagađati jer je upitnik anoniman. Na pitanje žele li opet doći na "Oazinu" radionicu, 8 ispitanih je odgovorilo s "Da", dok na jednom upitniku nije zaokruženo ni "Da" ni "Ne". Sumnja se na veliku usredotočenost na zadatak izrade maske te je stoga upitnik nedovršen. Odgovori na posljednje pitanje koje glasi: "Što bi voljela/volio raditi na "Oazinoj" radionici? " su raznoliki te će se želje djece pokušati uvažiti i ostvariti.  

Dječje radionice u sklopu projekta "Dječji kutak zabave kroz učenje" održavaju se svaki petak u 17 sati, a financira ih Grad Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok