MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 31. 08. 2022.

Druženje uz društvene igre u kolovozu

'Rummikub' je i dalje...'Rummikub' je i dalje...U kolovozu 2022. godine, usprkos godišnjim odmorima i velikim vrućinama, u "Oazinim" prostorijama je nastavljeno druženje uz društvene igre, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

U ovo ustaljeno druženje, četvrtkom od 16 do 18 sati, u kolovozu su bile uključene četiri korisnice i zaposlenica Ana koje su se sastale četiri puta i to po sljedećim datumima: 4.8. (Klara, Mara, Savica), 11.8. (Klara, Mara, Savica, Margita), 18.8. (Margita, Klara, Mara, Savica,) i 25.8. (Klara, Mara, Margita, Savica). One su već uhodana ekipa koja se, i pored velikog izbora ponuđenih društvenih igara, ne odvaja od omiljene im igre "Rummikub" koja se svaki puta igra istim žarom.

Natjecateljski duh je uvijek prisutan, ponekad se u želji za pobjedom javi zavist i ljutnja, no to se na kraju uz kavu, osvježenje i razgovor zaboravi i jedva se iščekuje sljedeće druženje.

...najpopularnija igra...najpopularnija igra

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok