MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 04. 06. 2022.

Održani Dani otvorenih vrata

Spremne za podjelu letakaSpremne za podjelu letaka(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 4.6.2022. godine, "Oazine" zaposlenice su se, sa svojim volonterkama, priključile obilježavanju, sada već tradicionalne manifestaciji, Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ovogodišnja "Oazina" aktivnost pod nazivom "Posjetite nas, očekujemo vas!" sadržavala je lijepu izložbu radova s kreativnih radionica, u prostorijama Društvenog centra, kao i podjelu letaka svojim sugrađanima s "Oazinim" trenutnim aktivnostima.

U ovoj volonterskoj akciji su, pored zaposlenica Dragane i Ane, sudjelovale i volonterke, Jelisavka, Jadranka, Sanja, Mara, Margita, Klara i Mirjana, koje su ovu lijepu manifestaciju podržale s po dva volonterska sata tako da su "Oazini" Dani otvorenih vrata završili sa sveukupno 14 volonterskih sati.

Hvala svim sudionicama na uspješno obavljenoj akciji koja je, na zadovoljstvo svih, završila zajedničkim druženjem na kavi i sladoledu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok