MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 04. 2022.

Kreativna radionica: Izrada uskršnjeg aranžmana

Izrada uskršnjeg aranžmanaIzrada uskršnjeg aranžmana(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Likovno-kreativna radionica održana u utorak, 12. 4. 2022. godine, po programu "Dostojanstveno starenje" Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, bila je neuobičajena. Zašto? Iz više razloga. Održana je vani, u prirodi, odnosno u parku ispred Društvenog centra, u suradnji s Udrugom žena oboljelih od karcinoma jajnika "JAKA" iz Osijeka. Na radionici su bile gošće te "Oazine" korisnice i zaposlenice: Ana, Dragana, Jadranka, Jelisavka, Ljubica (iz Beograda), Mara, Mirjana, Sandra, Sanja, Veselinka (iz Osijeka) i Vesna, koje su – orne i dobro raspoložene – krenule u ostvarenje zamišljenog cilja.

A cilj je bio zajedničkim snagama napraviti nešto lijepo i neobično, nešto što će obilježiti nadolazeći praznik Uskrs. Pošto su pripremne radnje, poput oslikavanja i ukrašavanja jaja, obavljene već na prethodnim radionicama, sad ih je čekalo jedno lijepo drvce, u izvedbi volontera Ljube, koje je trebalo ofarbati i ukrasiti. Kako su sve prisutne navikle na timski rad, i ovoga puta su se koristile njime i s malo riječi, a s puno kreativnosti, odradile su svoj dio zadatka i na kraju dobile jedan lijepi uskršnji aranžman, koji će uljepšavati zajednički prostor u potkrovlju Društvenog centra.

Nakon uspješnog i zabavnog rada, u kome su se prisutne nadmetale koja će bolje, brže i maštovitije odraditi zadatak, uslijedio je zabavniji dio druženja, uz picu, sokove i ženske razgovore i šale, s kojima je završeno još jedno lijepo i nezaboravno druženje. Sretan Uskrs i što skorije novo druženje!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok