MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 04. 2022.

"Oazini" uskršnji paketići potrebitima

Kako dostaviti paketić kad je kapija zaključana?Kako dostaviti paketić kad je kapija zaključana?(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

I ovoga Uskrsa "Oaza" nije zaboravila svoje potrebite sugrađane, bivše korisnike besplatnih toplih obroka. Stoga im je kroz program "Dostojanstveno starenje" Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pripremila skromne paketiće, koji su im podijeljeni u četvrtak, 14. 4. 2022. godine.

U pripremi i podjeli paketića sudjelovali su "Oazini" volonteri Mara i Jovan te zaposlenice Dragana i Ana, a ne smijemo zaboraviti ni "Oazine" korisnice koje su za njih na likovno-kreativnim radionicama izradile lijepe čestitke. Kao što se vidi, cijeli jedan tim bio je uključen u ovu aktivnost, koja je iznenadila i obradovala dvadeset "Oazinih" bivših korisnika, koji nisu mogli suspregnuti osvoje osjećaje pri posjeti.

I dok je većina korisnika zatečena kod kuće, nekima su paketići ostavljani na neobičnim mjestima, kao što je na fotografijama i dokumentirano. No to nije niti bitno, već je bitna namjera i svrha ovog predblagdanskog darivanja, a to je malom gestom učiniti puno, pokazati humanost koja izaziva osmijehe na licima i zadovoljstvo u srcima. Sretan Uskrs!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok