MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 04. 2022.

"Dostojanstveno starenje": Druženje uz "Rummikub"

Ana, Mara, Greta i KlaraAna, Mara, Greta i KlaraU "Oazinom" dnevnom boravku je i ovog četvrtka, 14. 4. 2022. godine, održano druženje uz društvenu igru po programu "Dostojanstveno starenje" Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijale politike. Druženju uz omiljenu igru "Rummikub", kao što je već i uobičajeno, prisustvovale su zaposlenice Dragana i Ana i stalne igračice Mara, Greta i Klara, dok je četvrta članica tima Savica iz opravdanih razloga izostala, što ih je malo rastužilo, no ne zadugo jer im se Savica javila telefonski javila, a i igra je krenula.

A kad igra krene, sve se zaboravlja i puna koncentracija je na brojkama, kombinacijama i želji za pobjedom. I tako one zajedno provode puna dva sata, a kažu mogle bi i duže. Naravno, uz pločice na stolu ide i veselo druženje uz kavu, vodu i kekse, kao i kratka retrospektiva događanja proteklog tjedna. I tako, u dobrom raspoloženju, te "Oazine" korisnice provode svaki četvrtak. Pridružite im se!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok