MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 04. 2022.

Druženje uz društvene igre

Dok su se korisnice igrale...Dok su se korisnice igrale...Kao i svakog četvrtka, tako i 7.4.2022. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održano je druženje po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Druženju uz omiljenu društvenu igru "Rummikub" i ovoga puta prisustvovale su stalne igračice Klara, Mara, Greta i Savica, kao i "Oazine" zaposlenice Ana i Dragana.

I dok su zaljubljenice u spomenutu igru neometano igrale, zaposlenice su vrijedno odrađivale svoje svakodnevne obveze: pisanje, slikanje, spremanje. Ne bi to bilo ništa neobično da se, uz sve to, nije umiješao i volonter majsto Velibor svojim malim popravcima – slavine, brave i svjetla – pa tako uvećao gužvu u "Oazinim" prostorijama, kao i direktorica Sandra svojim instrukcijama iz matematike.

...Ana je obavljala kreativni dio posla......Ana je obavljala kreativni dio posla...

Tako da je u tom nevelikom prostoru, za čas, vrvjelo kao u košnici, svi su poput pčelica radilica odrađivali svoj dio i na kraju svi skupa bili zadovoljni. Hvala svima na strpljenju!

 

 

 

 

 

 

  

...Velibor je majstorisao......Velibor je majstorisao......a Dragana je pisala...a Dragana je pisala

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok