MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 02. 2022.

Četvrtci su za druženje uz društvene igre

Ana, Savica i GretaAna, Savica i GretaDruženje uz društvene igre četvrtkom u "Oazinom" dnevnom boravku, po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, nastavljeno je i u četvrtak, 24.2.2022. godine.

Sastav je, zbog izolacije i situacije s koronavirusom, bio potpuno isti kao i prošloga puta. Dvije korisnice Savica i Greta te "Oazina" zaposlenica Ana i ovoga puta zaigrale su omiljenu im društvenu igru "Rummikub" (iako "Oaza" na izbor nudi mnogo različitih igara), koja ih zaokupi cijele pa gotovo i ne primijete kako vrijeme brzo teče.

Dva sata im, u sklopu kojih i dio provedu u druženju i priči ili, kao ovoga puta, u čašćenju kavom i krofnama, proleti pa kao djeca "iskamče" još koji minut za još jednu partiju jer im se sljedeći četvrtak i novo druženje čini jako daleko.

I tako, uz zanimljivu igru i ugodno druženje protječu popodneva četvrtkom u "Oazi" od 16 do 18 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok