MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 02. 2022.

Online-radionica o sustavu kvalitete u OCD

Radionica je održana onlineRadionica je održana onlineU srijedu, 23.2.2022. godine, u periodu od 10 do 12 sati, održana je online-radionica "Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva" u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Radionicu je vodio Slobodan Škopelja iz Udruge "MI" – Split.

Tema radionice bio je sustav kvalitete u organizacijama civilnog društva pod nazivom "OK 2015". U uvodnom dijelu govorilo se općenito o potrebi uvođenja sustava kvalitete, u rad udruga, koji može biti pokazatelj kako bolje raditi na svim područjima svog djelovanja.

Sustav kvalitete je skup standarda s pripadajućim kriterijima koje udruga sama ocjenjuje. Tu je svakako bitno da svaka udruga, koja se odluči na samoprocjenu, bude realna u ocjenjivanju kako bi dobili stvarnu sliku postojećeg stanja u udruzi. To može biti neformalno kako bi u udruzi sami stekli saznanja na čemu treba raditi. U slučaju da udruga želi službeni certifikat, procedura je složenija, javlja se Udruzi za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, a onda se, uz mentora, radi na procjeni kvalitete rada svoje organizacije.

Vesna NedićVesna Nedić

Ispred "Oaze" radionicu su pratile Vesna Nedić i Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok